fasolka po żoliborsku

fasolka po żoliborsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szaragowa mrożona

    1 torebka 50dkg
  • czosnek

    2-3 ząbki
  • sok z cytryny

  • posiekana zielenina

  • sól, cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

fasolkę wrzucić do wrzącej,osolonej i ocukrzonej wody.ugotować do miękkości.czosnek drobno posiekać,wymieszać z 5 łyżkami oliwy,2 łyżkami soku z cytryny i szczyptą soli.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

annamariakowalczyk3

13.07.2010 12:38
pycha lubię fasolkę.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat