Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka po żoliborsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szaragowa mrożona 1 torebka 50dkg
czosnek 2-3 ząbki
sok z cytryny
posiekana zielenina
sól, cukier

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po żoliborsku

fasolkę wrzucić do wrzącej,osolonej i ocukrzonej wody.ugotować do miękkości.czosnek drobno posiekać,wymieszać z 5 łyżkami oliwy,2 łyżkami soku z cytryny i szczyptą soli.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annamariakowalczyk3 13.07.2010 12:38
pycha lubię fasolkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak