Składniki:
papryka czerwona | 1/2 kg |
cebula | 12 dkg |
margaryna | |
migdały posiekane | 2 dkg |
kremówka | 1/4 litra |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
chrzan starty | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier | szczypta |
bulion | 1/2 mięsny |
papryka czerwona | 1/2 kg |
cebula | 12 dkg |
margaryna | |
migdały posiekane | 2 dkg |
kremówka | 1/4 litra |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
chrzan starty | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier | szczypta |
bulion | 1/2 mięsny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: