Składniki:
cielęciny | 55 dag |
cebula | 1 szt |
jaja | 1 szt |
koper | 1 gałązka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżeczki |
tymianek | do smaku |
śmietana | 5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | do smaku |
woda | 4 łyżki |
ogórki | 2 małe |
cielęciny | 55 dag |
cebula | 1 szt |
jaja | 1 szt |
koper | 1 gałązka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżeczki |
tymianek | do smaku |
śmietana | 5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | do smaku |
woda | 4 łyżki |
ogórki | 2 małe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: