Składniki:
polędwica wołowa | 6 grubych plastrów |
sos demi glace | 1 szklanka |
sherry | 1/4 szklanki |
gęsta śmietana | 1/3 szklanki |
zielony pieprz marynowany | 1 łyżka |
konfitura z czarnej porzeczki | 1/4 szklanki |
polędwica wołowa | 6 grubych plastrów |
sos demi glace | 1 szklanka |
sherry | 1/4 szklanki |
gęsta śmietana | 1/3 szklanki |
zielony pieprz marynowany | 1 łyżka |
konfitura z czarnej porzeczki | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: