Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń wołowa marynowana
Pieczeń pokroić w plastry i podawać z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką szparagową.
mięso wołowe na pieczeń | 2 kg |
śmietana 22-procentowa | 1 szklanka |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 2 łyżki |
sól | - - |
cebula | 2 sztuki |
cukier | 1 łyżeczka |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
Pieprz czarny mielony Prymat | - - |
wino czerwone | 1 szklanka |
ocet | 1/2 6% |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: