Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
ogon wołowy
500 g -
ciasto francuskie
300 g -
cebula
1 szt. -
por
1 szt. -
pomidor
1 szt. -
mąka
10 g -
wino czerwone wytrawne
100 ml -
woda
1 l -
cukier
10 g -
marchewka
1 szt. -
jajko
1 szt. -
Ziele angielskie całe Prymat
-
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
olej
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku, odc. 7: Ogon wołowy w cieście francuskim
Kroki postępowania













Komentarze (0)