Składniki:
pstragi (po ok. 30-40 dkg każdy) | 5 |
masło | 0.5 |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
woda letnia | 3 litr |
ziele angielskie | 4 |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 24 dag |
pstragi (po ok. 30-40 dkg każdy) | 5 |
masło | 0.5 |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
woda letnia | 3 litr |
ziele angielskie | 4 |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 24 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: