Przepis i sposób przygotowania na: Sandacz korzenny
Zalewa: Ocet, cukier i wodę zagotować, Dodać pokrojoną cebulę, przyprawy, odstawić do ostudzenia. Letnią zalewą zalać ostudzoną rybę i odstawić na 2 doby. Z
filet z sandacza | 30 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 dag |
olej | 20 ml |
cukier | 5 łyżek |
ocet | 10 dag |
woda | 1,5 litra |
cebula | 1 |
Goździki całe Prymat | 5 |
ziela angielskie | 4 |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: