Na szybko: Tartinki z wędzonym serem

Na szybko: Tartinki z wędzonym serem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki ugotowane

    4 szt.
  • jajka

    3 szt.
  • cebula

    1 szt.
  • olej rzepakowy

    do smażenia
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Prymat

    1 opakownie
  • jogurt naturalny

    200 ml
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • ogórki świeże

    2 szt.
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • filet z dorsza

    500 g
  • bułka tarta

    2 szklanki
  • przyprawa do ryb

    2 łyżki
  • musztarda rosyjska

    1 łyżeczka
  • musztarda delikatesowa

    1 łyżka
  • sól morska

    do smaku
  • papryka ostra mielona

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczywo posmarować masłem i wykroić małe kółka. Na tartinkach ułożyć sałatę. Następnie położyć plasterki wędzonego sera, udekorować cebulką złotą i czerwoną papryką. Całość posypać kolorowym pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marcia7

21.04.2014 13:39
doskonały piątkowy obiad

Katarzyna/kate1980

03.04.2014 18:36
fajnie się prezentują

Kuchenka

13.06.2013 16:41
wyglądają smacznie

Anna133

05.06.2013 09:44
ależ wspaniałe

angelika14

30.05.2013 19:13
świetnie wyglądają a ten sosik pasuje idealnie

owca441

30.05.2013 18:30
pysznie się prezentują

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat