Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony Oscypek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypek 1 szt
masło 1,5 łyżki
grzyby leśne do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony Oscypek

Oscypek kroimy w plastry (grubość wedle uznania, ale dobre są mniejsze niż 1 cm).
Masło topimy na patelni i smażymy oscypek. Na osobnej patelni przesmażamy grzyby lub jeśli używamy zamarynowanych to lekko je rumienimy tylko.
Podawać ciepłe plastry oscypka na półmisku dekorując grzybami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 06.02.2012 10:42
ciakawa jestem smaku
olemona
olemona 31.12.2011 18:13
mm... świetny posiłek :) pycha, aż się głodna zrobiłam :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak