papryka nadziewana

papryka nadziewana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka

  • ryż

    40 gram
  • pieczarki

    100 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

40 gram ryżu blanszowac we wrzątku ok 5 minut. Marchew seler i pietruszkę zetrzeć na tarce , 1/2 cebuli i 100 gram pieczarek podsmażać na 1 łyżce oleju. Ryż wymięszać z resztą i dodać 1/2 surowego jajka. Farszem nadziać paprykę i gotować ok 30 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

erym

27.06.2013 08:59
smakuje mi to!

kotlet

26.09.2010 12:17
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat