Oliwki nadziewane pastą paprykową

Oliwki nadziewane pastą paprykową

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwki zielone

  • feta

  • oregano

  • papryka czerwona

    1/2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę opaliłam nad gazem na czarno, dałam do woreczka, zamknęłam, potem zdjęłam skórę. Bardzo drobno pokroiłam. Dodałam trochę fety, przyprawy, masę nadziewałam przez otwory oliwki. Gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mufinka79

10.04.2012 20:40
Fajne :)

bernika

04.09.2011 17:53
sorki za literówki, papryka opaliłam nad gazem na czarno, dałam do woreczka, zamknęłam, potem zdjęlam skore. bardzo drobno pokroiłam. Dodałam trochę fety, przyprawy, masą nadziewałam przez otwory oliwki. gotowe.

treonina

24.08.2011 17:02
wypadałoby ten przepis trochę poprawić... w sensie językowo...

Bart

04.07.2011 22:24
fajne oliwki- kojarzą się fajne kraje :)

wedith1

27.12.2010 09:53
Bardzo mi się podoba przepis! Muszą być smaczne:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat