Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 6-8 szt
cebula 1 szt
mięso mielone 30 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżka
jajko 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana

1. Odciąć nasady strąków papryki, usunąć gniazda nasienne, wrzucić do wrzątku, osuszyć.
2. Mięso wymieszać z bułką,solą, pieprzem, jajkiem i cebulą.
3. Strąku nadziewać farszem z mięsa, włożyć do rondla, podlać wodą, podgrzewać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 29.10.2012 09:23
często robię
Margo1 29.10.2012 09:23
często robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak