Składniki:
mięso wieprzowe | 50 dag |
jajko | 1 |
cebula | 1 |
bułka | 1 |
kostka rosołowa | 1 |
mleko | 1/3 szklanki |
ząbek czosnku | 1 |
mąka | 8 dag |
papryka czerwona | 1 |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia |
mięso wieprzowe | 50 dag |
jajko | 1 |
cebula | 1 |
bułka | 1 |
kostka rosołowa | 1 |
mleko | 1/3 szklanki |
ząbek czosnku | 1 |
mąka | 8 dag |
papryka czerwona | 1 |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: