Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 4 l |
przyprawa do kebaba | |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
majeranek | |
bazylia | |
kiełbasa chuda | 2 szt |
cebula | 2 szt |
smalec | |
koncentrat pomidorowy | 1 szt |
groch | 1 drobny |
wywar drobiowo-wołowy | 4 l |
przyprawa do kebaba | |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
majeranek | |
bazylia | |
kiełbasa chuda | 2 szt |
cebula | 2 szt |
smalec | |
koncentrat pomidorowy | 1 szt |
groch | 1 drobny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: