Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
filet z karpia
600 g -
kapusta kiszona
500 g -
jabłko
1 szt. -
cebula
1 szt. -
mąka pszenna
-
śliwki suszone
20 g -
masło klarowane
-
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
-
ziele angielskie
-
majeranek
-
Liść laurowy suszony Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
maślanka
0,5 l -
koncentrat pomidorowy
-
koperek
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia IV, odc. 22: Karp, duszony w kapuście ze śliwką i jabłkiem
Kroki postępowania






Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się