Składniki:
makaron rigatoni | 300 g |
rukola | 50 g |
sok z cytryny | 2 łyz. |
skórka z cytryny | |
parmezan starty | 50 g |
płatki migdałowe | 1 garsc |
ząbek czosnku | 2 szt |
bazylia | 1 szt |
oliwa | 100 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
makaron rigatoni | 300 g |
rukola | 50 g |
sok z cytryny | 2 łyz. |
skórka z cytryny | |
parmezan starty | 50 g |
płatki migdałowe | 1 garsc |
ząbek czosnku | 2 szt |
bazylia | 1 szt |
oliwa | 100 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: