Składniki:
wywar warzywny | 1,5 litra |
boczek wędzony | 10 dkg |
cebula | 1 szt |
mąka | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
bazylia | |
cząber | |
majeranek | |
sól | |
natka pietruszki | |
soja | 1 (ugotowana) |
wywar warzywny | 1,5 litra |
boczek wędzony | 10 dkg |
cebula | 1 szt |
mąka | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
bazylia | |
cząber | |
majeranek | |
sól | |
natka pietruszki | |
soja | 1 (ugotowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: