Składniki:
mięso | 50 dag |
nerki | 2 sztuki |
ziemniaki | 1 kg |
cebula | 2 szt |
smalec | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | troche |
ziele angielskie | trochę |
natka pietruszki | łyżka |
koperek | łyżka |
sól | do smaku |
rosół | 2 szkl |
mięso | 50 dag |
nerki | 2 sztuki |
ziemniaki | 1 kg |
cebula | 2 szt |
smalec | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | troche |
ziele angielskie | trochę |
natka pietruszki | łyżka |
koperek | łyżka |
sól | do smaku |
rosół | 2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: