Przepis i sposób przygotowania na: Pożywna zupa z soczewicy
Na patelni rozgrzewamy masło- podsmażamy posiekaną cebulkę i czosnek- dodajemy do zupy.
Przyprawiamy i jeszcze chwilkę gotujemy.
Zupę podajemy z prażoną cebulką i posiekaną pietruszką.
soczewica | 25 dag |
cebula | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
kostki wołowe | 2-3 szt |
Cebulka smażona Prymat | kilka łyżek |
pietruszka posiekana | kilka łyżek |
pieprz | |
przyprawa w płynie | |
masło | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: