Przepis i sposób przygotowania na: Wegański Kopiec Kreta
Kroki postępowania
Gdy ciasto dobrze wystygnie wykruszamy środek zostawiając wyższe brzegi, dobrze sprawdza się tu zwykła łyżka.
mąka pszenna | 1 1.2 szkl. |
cukier | 1/2 szkl. |
proszek do pieczenia Bio | 4 łyżeczki |
karob | 2 łyżki |
mleko roślinne w proszku | 2 łyżki |
woda | 1 szkl. |
margaryna | 60 g |
ekstrakt waniliowy | 1 łyżeczka |
margaryna do kremu | 150 g |
budyń bananowy | 2 opakowania |
mleko roślinne w proszku | 2 łyżki |
woda | 1/2 l |
banan | 3-4 szt |
Soda oczyszczona Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: