Składniki:
morele | 60 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 czubata łyżka |
śmietana kremówka | 1 szkl |
cukier puder | 15 dag |
cukier waniliowy | 2 torebki |
Biszkopty | 10 dag |
twaróg | 50 dag (tłusty, mielony) |
morele | 60 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 czubata łyżka |
śmietana kremówka | 1 szkl |
cukier puder | 15 dag |
cukier waniliowy | 2 torebki |
Biszkopty | 10 dag |
twaróg | 50 dag (tłusty, mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: