Składniki:
polędwica wołowa | 50 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
musztarda | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
ogórek konserwowy | 2 szt |
natka piertuszki posiekana | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
cebula | 1 szt |
polędwica wołowa | 50 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
musztarda | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
ogórek konserwowy | 2 szt |
natka piertuszki posiekana | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: