Składniki:
masło | 30 g |
Korzeń selera | 1 szt |
natka piertuszki pęczek | |
ser pleśniowy | 10 g |
śmietana | 200 ml |
sól, pieprz | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
bulion | 600 ml |
szalotka | 1 szt |
masło | 30 g |
Korzeń selera | 1 szt |
natka piertuszki pęczek | |
ser pleśniowy | 10 g |
śmietana | 200 ml |
sól, pieprz | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
bulion | 600 ml |
szalotka | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: