Składniki:
podróbki z gęsi | 50 dag |
kasza jęczmienna | 10 dag |
włoszczyzna | 25 dag |
woda | 1,5 l |
grzyby | 0,5 dag |
śmeitana | 1/8 l |
masło | 2 dag |
sól | 1 szczypta |
pietruszka | 1 łyżka |
podróbki z gęsi | 50 dag |
kasza jęczmienna | 10 dag |
włoszczyzna | 25 dag |
woda | 1,5 l |
grzyby | 0,5 dag |
śmeitana | 1/8 l |
masło | 2 dag |
sól | 1 szczypta |
pietruszka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: