Składniki:
mięso cielęce bez kości | 300 g |
marchew | 3 szt |
cebula biała | 3 szt |
cukinia | 3 szt |
papryka | 3 szt |
pietruszka zielona | |
sól | |
wino czerwone wytrawne | 200 ml |
czosnek | |
pomidory krojone z puszki | 1 l |
ketchup | 500 ml |
mięso cielęce bez kości | 300 g |
marchew | 3 szt |
cebula biała | 3 szt |
cukinia | 3 szt |
papryka | 3 szt |
pietruszka zielona | |
sól | |
wino czerwone wytrawne | 200 ml |
czosnek | |
pomidory krojone z puszki | 1 l |
ketchup | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: