Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka z białkami.
Ciasto piec ok45 minut w tem 180-190 stopni.
Jeżeli mamy białka,które pozostały nam np.z robienia ciastek tez możemy je zużyć a ilość cukru regulujemy wg.własnego smaku.
Smacznego!
mąka | 2.5 szkl |
śmietana | 1/2 szkl |
margaryna | 1/2 kostki |
jajko | 4 szt |
cukier | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | wg uznania |
cukier puder | wg potrzeb |
jabłka prażone | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: