Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kawior z bakłażana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bakłażan 1 szt
szalotka 2 szt
oliwa 50 ml
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Kawior z bakłażana

bakłażana nakuć widelcem,owinać folią,wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec 30 min.szalotke pokrój w kostkę i podsmaż na oliwie na złoty kolor.bakłazana miękkiego obierz ze skórki,połącz z szalotką i rozgnieć widelcem.mase dopraw solą i pieprzem.na koniec dodaj posiekany czosnek

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak