Składniki:
mięso ugotowane | 60 dag |
sól | do smaku |
majeranek | do smaku |
papryka mielona | do smaku |
mąka tortowa | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
brokuły | 1 sztuka |
woda | 2 (gorąca) |
mięso ugotowane | 60 dag |
sól | do smaku |
majeranek | do smaku |
papryka mielona | do smaku |
mąka tortowa | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
brokuły | 1 sztuka |
woda | 2 (gorąca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: