Surówka z włoskiej kapusty

Surówka z włoskiej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta włoska

    1/2 główki
  • marchew

    2 szt
  • czosnek

    2 ząbki
  • zielone części selera posiekane

    2 łyżki
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, poszatkować.
Marchew obrać, umyć i zetrzeć na tarce.
Cebule obrać, pokroić w kostkę, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę.
Dodać pokrojony seler i doprawić do smaku.
Wymieszać i odstawić na 15 minut aby smaki się przegryzły.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pigila

21.11.2011 16:33
super

SmacznaPyza

29.01.2011 14:24
przyznam, że z włoskiej kapusty surówki nigdy jeszcze nie robiłam...muszę spróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat