Składniki:
rukola | 30 gram |
mozzarella | 120 gram |
czerwona fasolka | 1/2 puszki |
pomidor | 1 sztuka |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
musztarda | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
rukola | 30 gram |
mozzarella | 120 gram |
czerwona fasolka | 1/2 puszki |
pomidor | 1 sztuka |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
musztarda | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: