Składniki:
kości na zupę | 25 dag |
marchew | 1/2 sztuki |
szczaw | 1 słoik |
jajko | 4 sztuki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
seler | 1/4 sztuki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
sól | do smaku |
por | 2 łyżki |
kości na zupę | 25 dag |
marchew | 1/2 sztuki |
szczaw | 1 słoik |
jajko | 4 sztuki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
seler | 1/4 sztuki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
sól | do smaku |
por | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: