Masa z orzechów włoskich

Masa z orzechów włoskich

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • orzechy

    25 dag
  • cukier puder

    25 dag
  • śmietana

    1/8 l
  • wanilia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Orzechy prezpuścić przez maszynę, dodać cukier, wanilie śmietankę, utzreć.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agata1722

15.05.2011 14:14
do czego dodawac taką masę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat