Składniki:
mięso gulaszowe z indyka | 500 g |
panierka do nuggetsów | 1 op. |
mleko | 150 ml |
fasolka szparagowa | 250 g |
kostka warzywna | 1 szt. |
pieprz kolorowy | do smaku |
olej | 1/3 szkl. |
majonez i keczup | do dekoracji |
mięso gulaszowe z indyka | 500 g |
panierka do nuggetsów | 1 op. |
mleko | 150 ml |
fasolka szparagowa | 250 g |
kostka warzywna | 1 szt. |
pieprz kolorowy | do smaku |
olej | 1/3 szkl. |
majonez i keczup | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: