Przepis i sposób przygotowania na: Słone romby
Piec w temp. 180 stopni na złoty kolor. Z termoobiegiem pieką się szybciej (ok 10-15min.) i wychodzą bardziej pulchne - takie poduszeczki.
mąka pszenna | 2 szkl. |
sól | 1/2 łyżeczki |
curry | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 2,5 łyżeczki |
musztarda | 1 łyżeczka |
masło | 4 łyżki |
ser żółty | 150 g |
mleko | 200 ml |
kminek | 1 szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżkeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: