zupa rybna

zupa rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    300 ml
  • włoszczyzna

    4 dag
  • cebula

    1 dag
  • sól

    2 g
  • masło

    3 g
  • żółtko jaja

    1/2 szt
  • karp

    10 gowy
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

do naczynia z woda włożyć oczyszczoną, rozdrobnioną włoszczyznę, głowy karpia, zarumieniona cebulę i liść bobokowy. po ugotowaniu odcedzić wywar i doprawić solą, masłem, żółtkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Marybeth

14.11.2011 07:31
z pewnością smaczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat