Składniki:
botwinka | 2 pęczeki |
buraki czerwone | 5 sztuk |
zsiadłe mleko | 500 ml |
kefir | 200 ml |
jogurt naturalny | 200 ml |
szczypior | 1 pęczek |
koper świeży | 1 pęczek |
sól do smaku | |
ogórki małosolne | 5 sztuk |
feta | 200 g |
jajko ugotowane na twardo |
botwinka | 2 pęczeki |
buraki czerwone | 5 sztuk |
zsiadłe mleko | 500 ml |
kefir | 200 ml |
jogurt naturalny | 200 ml |
szczypior | 1 pęczek |
koper świeży | 1 pęczek |
sól do smaku | |
ogórki małosolne | 5 sztuk |
feta | 200 g |
jajko ugotowane na twardo |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: