Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brokuły z marchewką pod pierzynką z migdałów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brokuł 1
marchew 2
majonez
śmietana
czosnek
migdały
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Brokuły z marchewką pod pierzynką z migdałów

Brokuł podzielić na różyczki, marchew pokroić w plasterki i ugotować w osolonej wodzie. Śmietane wymieszać z majonezem solą i pieprzem. Płatki migdałów podprażyć na suchej patelni. Ugotowane warzywa ułożyć na półmisku , polać sosem i posypać migdałami.

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak