faszerowana pierś z kurczaka

faszerowana pierś z kurczaka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

  • sól i pieprz do smaku

  • czosnek

    3 ząbki
  • ser żółty

  • masło

    2 łyżki
  • dowolne zioła

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso natrzeć ziołami oraz solą i pieprzem. Dodać także czosnek. Odstawić je na całą noc do lodówki. Następnego dnia zrobić po środku kieszonkę. Paprykę drobno pokroić dodać do niej starty ser. Następnie powstałą masą nadziewać kieszonki mięsa. Najlepiej spiąć pierś wykałaczkami. Smażyć na oleju lub dusić w naczyniu żaroodpornym.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

24.06.2012 23:21
Musi wspaniale smakować.

Goya

22.09.2011 08:58
mniam

Goya

22.09.2011 08:58
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat