Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg koperkowy smażony

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 1 szt
mąka 2 łyżki
pieprz
cytryna
surówki
masło klarowane
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg koperkowy smażony

pstrąga w środku natrzeć siekanym koperkiem i sokiem z cytryny, na wierzchu przyprawić, obtoczyć w mące, smażyć na maśle klarowanym. podawać z surówkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak