Składniki:
rzodkiewki | 2 pęczki |
cukinia | 1 mała |
papryka | 1/2 sztuki |
kapusta biała | 1/4 młodej główki |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
sól | |
pieprz | |
ocet jabłkowy | |
cukier | |
oliwa |
rzodkiewki | 2 pęczki |
cukinia | 1 mała |
papryka | 1/2 sztuki |
kapusta biała | 1/4 młodej główki |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
sól | |
pieprz | |
ocet jabłkowy | |
cukier | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: