Składniki:
grzyby świeże | 20 dag |
masło | 1 łyżka |
bulion | 1/4 szklanka |
musztarda | 2 lyzki |
śmietana | 1 szkalnka |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
wino czerwone | 1/3 szklanka |
grzyby świeże | 20 dag |
masło | 1 łyżka |
bulion | 1/4 szklanka |
musztarda | 2 lyzki |
śmietana | 1 szkalnka |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
wino czerwone | 1/3 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: