Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Pęczotto z borowikami odc. 19
Kroki postępowania
Na podgrzany na patelni olej wrzucamy cebulę, marchew, grzyby leśne. Po chwili dodajemy pomidory suszone.
kasza pęczak | 100 g |
grzyby leśne | 50 g |
marchew | 2 szt. |
cebula | 1/4 szt. |
suszone pomidory | kilka szt. |
serek kremowy | 60 g |
wino białe | 100 ml |
masło | 50 g |
olej rzepakowy | |
oregano | |
Bazylia suszona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: