Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 63: Burgery buraczano-jaglane na liściach sałaty z pesto ze słonecznika
Kroki postępowania




czosnek | 2 ząbki |
buraczki wiórki | |
Kurkuma mielona Prymat | |
Kolendra cała Prymat | |
Kminek mielony Prymat | |
pomidor | 1 szt. |
cebula | 3 szt. |
sałata rzymska | |
seler sałatkowy | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
kasza jaglana | 3 szklanki |
płatki owsiane | 2 szklanki |
biały sezam | 3-4 łyżki |
czarny sezam | 3-4 łyżki |
płatki kukurydziane | 2 szklanki |
olej rzepakowy | |
natka pietruszki | |
słonecznik łuskany | 50 g |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: