Składniki:
mięso jagnięce bez kości | 25 dag |
bulion warzywny | do zalania mięsa |
ryż | 1 szklanka |
cebula biała | 1 szt. |
sól | |
masło | 1/2 kostki |
jajko | 2 szt. |
sok z cytryny | |
liść winogronowy | kilka szt. (marynowane) |
mięso jagnięce bez kości | 25 dag |
bulion warzywny | do zalania mięsa |
ryż | 1 szklanka |
cebula biała | 1 szt. |
sól | |
masło | 1/2 kostki |
jajko | 2 szt. |
sok z cytryny | |
liść winogronowy | kilka szt. (marynowane) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: