Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
bakłażan
2 szt. -
cukinia
1 szt. -
cebula
1 szt. -
mięso jagnięce bez kości
300 g mielone -
pomidory pelati
1 puszka -
bulion drobiowy
150-200 ml -
pomidor
1 szt. bez skóry -
masło
3 łyżki -
mąka
3 łyżki -
mleko
500 ml -
oliwa
30 ml -
parmezan
-
Liść laurowy suszony Prymat
-
Kmin rzymski mielony Prymat
-
Gałka muszkatołowa cała Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku VIII: Musaka po Michelsku, odc. 25
Kroki postępowania






Komentarze (1)