Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka meksykańska z kabanosem
Ogorki, papryke, cebule i ser kroimy w kostke. Dodajemy kabanosy oraz osaczona kukurydze i fasole.
Musztarde mieszamy z majonezem. Doprawiamy. Mieszamy z warzywami
kukurydza w puszce | 1 sztuka |
faola czerwona w puszce | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
żółty ser | 20 dag |
majonez | 5 łyżek |
musztarda | 2 lyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
chili | do smaku |
ogórki | 3 sztuki |
kabanos | 4 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: