Flądra w panierce ziołowej

Flądra w panierce ziołowej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • flądra

    80 dag
  • papryka mielona

    1 łyżeczka
  • pieprz

    1|2 łyżeczki
  • tymianek

    1 łyżeczka
  • oregano

    1 łyżeczka
  • jajka

    2 sztuki
  • sok z cytryny

    2 łyżki
  • czosnek

    1 ząbek
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę porcjujemy,skrapiamy sokiem z cytryny.Odstawiamy na godzinę do lodówki.Ząbek czosnku rozcieramy i nacieramy porcję ryby.Przyprawy mieszamy razem.Maczamy w jajku kawałki ryby oraz w przyprawach.Smażymy na oleju z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ronald88

18.06.2011 16:49
super

ewelina/bunia

20.03.2011 22:06
nie miałam okazji jeść:-(

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat