Składniki:
woda | 2 l |
włoszczyzna | 1 pęczek |
pieczarki | 40 dag |
masło | 2 łyżki |
seler naciowy | 2 lodygi |
natka pietruszki | |
makaron | 20 dag |
sól | |
pieprz | |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 1/2 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
woda | 2 l |
włoszczyzna | 1 pęczek |
pieczarki | 40 dag |
masło | 2 łyżki |
seler naciowy | 2 lodygi |
natka pietruszki | |
makaron | 20 dag |
sól | |
pieprz | |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 1/2 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: