Przepis i sposób przygotowania na: CIASTO LODOWO-BANANOWE
MASA;
ŻÓŁTKA UBIJAMY Z CUKREM, BANANY OBIERAMY I MIKSUJEMY, ŚMIETANĘ UBIJAMY, WSZYSTKIE SKŁADNIKI MIESZAMY I WKŁADAMY NA WYSTUDZONE CIASTO I MROZIMY
mielonych orzechów włoskich | 15 dag |
cukru pudru | 15 dag |
białko | 4 szt |
cukier puder | 5 łyżek |
jogurt bananowy | 1 mały |
śmietany kremówki | 300 ml |
banan | 2 szt |
masa | 4 bananowa |
żółtko jajek | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: